Aanmelden als Vrijwilliger

Leuk dat je aan de slag wilt als vrijwilliger binnen de Anna Zorggroep.
Op deze pagina kun je eerst lezen waar we vrijwilligers zoeken en je vervolgens ook daadwerkelijk aanmelden.

 

 

 

Vrijwilliger Anna Ziekenhuis


De vele vrijwilligers, die zich in het Anna Ziekenhuis belangeloos inzetten voor onze patiënten en medewerkers, zijn onmisbaar.

Je bent bijvoorbeeld gastvrouw of gastheer en ontvangt bezoekers, je brengt (eenzame) patiënten een bezoekje, je speelt een aantal uurtje op de piano in de centrale hal of je helpt bij het vervoer van de patiënten.

Als vrijwilliger werk je gemiddeld 1 ochtend of middag per week, en je krijgt er ook wat voor terug.
 

 

 

 

Vrijwilliger Anna Ouderenzorg

 

Heb je hart voor ouderen en wil je graag iets voor een ander betekenen? Word dan vrijwilliger Anna Ouderenzorg. Als vrijwilliger lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze zorg. Je kunt van alles doen voor onze bewoners. Samen vinden we iets dat bij je past.

Anna Ouderenzorg heeft 4 woonzorgcentra, 3 in Geldrop, 1 in Heeze. Daarnaast zoeken we ook regelmatig vrijwilligers voor het hospice in Geldrop.

Bij Anna Ouderenzorg  werken veel vrijwilligers. Iedere vrijwilliger heeft een persoonlijke begeleider. De vrijwilligerscoördinator zorgt dat alles rond vrijwilligerswerk in goede banen geleid wordt en zij zorgt voor de aansturing van de begeleiders.
 


 

© 2024 Anna Zorggroep

Disclaimer           Privacy

© 2024 Anna Zorggroep

Disclaimer           Privacy